کتاب آموزش گام به گام مدلسازی فلزی تکلا استراکچرز 2020
مقدمه :
همچنانکه میدانید نرم افزار tekla structures که در نُسخ جدید با سالِ عرضه، یعنی2016,2017,2018 … معرفی و شکل کلی آن پس از سال 2016 متحول شده است. خیلی از کاربران پس از نسخه 2016، خود را با شکل جدید نرم افزار آشنا کرده و تطبیق داده اند. به نظر من، پس از چهار نسخه 2016,2017,2018,2019 جدید ترین ورژن یعنی 2020 بهترین و کم نظیرترین نسخه Tekla Structures است، چه از نظر کارایی و چه از نظر گرافیک و حتی سبک شدن نرم افزار و این نسخه یادآور نسخه بسیار محبوب Tekla 19 (قدیمی در سال 2013) است. در این نسخه تغییرات بسیار مثبتی ایجاد شده است، و این تغییرات، من را بر آن داشت پس از کتاب بسیار موفق فلزی " آموزش گام به گام Tekla Structures 2016~2018 " کتاب جدید فعلی را در اختیار دانشجویان وکاربران این نرم افزار قرار دهم.
در این کتاب مانند همه تالیفات گذشته، برای اینکه کاربران، بخوبی با روند تهیه یک مدل فلزی آشنا شوند در ابتدای کتاب، مجموعه ای از یک سازه فلزی با جزییات اتصالات را قرار دادم تا به مرور، هم با نحوه مدل کردن آن آشنا شده و هم من و شما به یک نتیجه مشترک برسیم. این روند باعث خواهد شد کاربران مبتدی به صورت گام به گام با نرم افزار آشنا شوند و سطح آموزش از این طریق بالا رود.
این کتاب با زبانی ساده و با توجه به نیازمندیهای کاربر حین کار تهیه شده است. لذا هر جا لازم باشد که کاربر نیاز دارد درباره موضوعی بداند همانجا مختصرا یا مفصلا موضوعات مورد نیاز مطرح میشود. لذا توصیه میشود برای یادگیریِ بیشتر باید تمرینات کتاب را حتما انجام داده و گام به گام پیش رفت. لازم است بدانید در این کتاب فقط به آموزش مدلسازی المانهای فلزی پرداخته میشود و مواردی مانند ساخت المانهای بتنی و طراحی بررسی نخواهد گردید. از این رو در ابتدا با قرار دادن سری کاملی از نقشه های طراحی یک سازه فلزی، آن را مدل میکنیم و همه مراحلی را که به تهیه نقشه های کارگاهی میانجامد را روی این سازه بررسی خواهیم کرد.(توجه داشته باشید کتاب مستقل آموزش گام به کام مدلسازی بتنی همراه با آرماتورگذاری قبلا توسط اینجانب تهیه گردیده است)
امید اینکه این کتاب نیز مانند تالیفات گذشته اینجانب موفق بوده و در اعتلای سطح علمی مهندسین کشورمان موثر باشد.در اینجا لازم میدانم از زحمات برادر عزیزم مهندس امیر قهاری که در همه تالیفات گذشته و حال، یاور اینجانب بوده سپاسگزاری کنم. با اینکه کتاب حاضر بارها مورد باز خوانی قرار گرفت، بی تردید، بدون اشکال نخواهد بود. لذا همچنانکه امید است مهندسان و تکنسین ها از این کتاب بهره کافی ببرند، برای هر گونه خطا از ایشان پوزش میخواهم و امیدوارم اینجانب را از نظراتشان آگاه سازند.